• Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
 • Geen voorrijkosten
 • KOMO keurmerk
 • Vakkundig Advies
 • Energiebesparend
 • Glas in lood

  Geef karakter aan uw woning of bedrijfspand

  Wilt u uw huis meer karakter geven door speelse elementen toe te voegen zoals glas in lood? Glasservice Vrolijk kan u daarbij helpen! Zo bieden wij verschillende soorten, vormen en maten glas in lood aan. De eeuwenoude techniek van dit glastype dateert uit de Romeinse tijd. Toch ziet u het nog steeds in bijvoorbeeld monumentale panden. Tegenwoordig wordt dit type glas ook gebruikt om woningen meer persoonlijkheid te geven. En met succes! Heeft u interesse in nieuwe of bestaande glas in lood ramen voor uw woning of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op!

  Een kijkje in het verleden

  Het maken van het prachtige glas in lood is een eeuwenoude techniek. Kleine stukjes glas worden aan elkaar gesoldeerd in loden profielen. De techniek is eigenlijk ontstaan ​​doordat het nog niet mogelijk was om grote glaspanelen te maken en te bewerken, zoals tegenwoordig wordt gedaan. De techniek maakte het echter mogelijk om verschillende kleuren glas te gebruiken voor de ramen in een kerkgebouw.

  Tegenwoordig zien we dat het glastype steeds vaker een abstracte en rustige stijl aanneemt in woningen, commerciële gebouwen en zelfs schoolgebouwen. Glasservice Vrolijk biedt u een kijkje in het verleden met onze glas in lood ramen! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Glasservice Vrolijk is de specialist in glas! Eerlijkheid duurt het langst en wij denken vrijblijvend met u mee voor een passende en betaalbare optie.  Neem contact op voor vrijblijvend advies en uw mogelijkheden.

  Offerte aanvragen

  Glas in lood Utrecht

  Een uniek design

  Alle glas projecten beginnen met een uniek ontwerp. Bent u een creatief persoon die dit graag zelf doet? Dan kunt u ervoor kiezen om uw ontwerp aan te leveren, zodat wij een nieuw raam kunnen maken. Maar u kunt ook kiezen voor een bestaand ontwerp. Plaats bijvoorbeeld glas in lood in uw bovenramen voor een klassieke en stijlvolle uitstraling. Het verrijken van een binnenraam met een mooi design geeft tevens een uniek effect. Het is in ieder geval verstandig om advies in te winnen. Daar zijn de experts van Glasservice Vrolijk voor!

  Glas in lood

  Glas in lood van Glasservice Vrolijk

  Glas in lood geeft een klassieke en authentieke uitstraling aan uw woning, bedrijfspand of schoolgebouw. Zo zien we het glastype vaak in verschillende interieurs terug. Kortom, dit type glas is perfect te combineren met allerlei stijlen. Vragen? Wij denken graag met u mee. Kies Glasservice Vrolijk voor:

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • KOMO keurmerk
  • Geen voorrijkosten
  • Vakkundig advies
  • Uitstekende service

  Meer informatie? Neem contact op!

  Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies over bepaalde vormen, maten, toepassingen en onderhoud van glas? Neem gerust contact met ons op via 035 – 602 88 55 of stuur een e-mail naar info@glasservicevrolijk.nl. U kunt ook altijd gebruik maken van ons contactformulier op de website. We horen graag van u!