• Uitstekende prijs kwaliteit verhouding
 • Geen voorrijkosten
 • KOMO keurmerk
 • Vakkundig Advies
 • Energiebesparend
 • Decoratief glaswerk

  Decoratief glaswerk designbladen voor een modern interieur

  Bent u op zoek naar decoratief glaswerk voor uw woninginrichting of kantoorinterieur? Dan bent u bij Glasservice Vrolijk aan het juiste adres. Wij bieden alle soorten glaswerk aan die volledig naar uw wensen kunnen worden aangepast. Hierbij kunt u denken aan decoratief glaswerk voor wanden, meubels, planchetten of presentatie objecten. Glas is een uitstekende manier om lichte, comfortabele en veilige ruimtes te creëren in een huis, kantoor of schoolgebouw. Ons glaswerk biedt tal van voordelen bij het inrichten van binnen- en buitenruimtes, zowel voor woon- als werkplekken. Meer weten? Neem dan contact op met Glasservice Vrolijk!

  De voordelen van ons glaswerk

  Met ons glaswerk kunt u optimaal genieten van natuurlijk licht. Dit is niet alleen goed voor de gezondheid, maar bespaart ook kosten op kunstlicht. Bovendien vergroot glas het gezichtsveld en zorgt het voor rust en comfort. Door de transparantie van glas is het een ideaal materiaal voor het ontwerpen en indelen van open en gebruiksvriendelijke ruimtes. 

  Als wandbekleding draagt ​​decoratief glas ook bij aan visueel comfort. Licht wordt gereflecteerd en verlicht de kamer. Kies ook voor decoratief glaswerk en laat Glasservice Vrolijk u hierover adviseren.

  Benieuwd naar de mogelijkheden?

  Glasservice Vrolijk is de specialist in glas! Eerlijkheid duurt het langst en wij denken vrijblijvend met u mee voor een passende en betaalbare optie.  Neem contact op voor vrijblijvend advies en uw mogelijkheden.

  Offerte aanvragen

  Veilig en makkelijk in onderhoud

  Ondanks het idee dat glas gemakkelijk breekt en daardoor onveilig is, is het in feite een van de veiligste materialen. Dit komt doordat glas volledig anorganisch is en geen chemische stoffen afgeeft. Dit maakt glas een gezond en gemakkelijk te onderhouden materiaal, wat past in elk interieur. Bovendien is de mechanische sterkte van glas een goede reden om kamers te decoreren met verfijnde, elegante structuren van decoratief glaswerk. Geniet van een gezonde ruimte die makkelijk schoon te maken is met Glasservice Vrolijk!

  Decoratief glas

  Decoratief glaswerk van Glasservice Vrolijk

  Of u nu een ruimte een moderne uitstraling wilt geven, of kiest voor een antieke stijl met decoratief glaswerk: bij Glasservice Vrolijk bent u aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen de beste service, maar ook deskundig advies over het ontwerp van uw glaswerk. U kiest voor Glasservice Vrolijk voor:

  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • KOMO keurmerk
  • Geen voorrijkosten
  • Vakkundig advies
  • Uitstekende service

  Meer informatie? Neem contact op!

  Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvend advies over bepaalde vormen, maten, toepassingen en onderhoud van glas? Neem gerust contact met ons op via 035 – 602 88 55 of stuur een e-mail naar info@glasservicevrolijk.nl. U kunt ook altijd gebruik maken van ons contactformulier op de website. We horen graag van u!