Dakkapel plaatsen en onderhouden in de regio Soest

U wilt uw woning verruimen met een stukje aanbouw. Vaak biedt een dakkapel hierbij een uitgelezen uitkomst. Maar wat komt daar allemaal bij kijken? Glasservice Vrolijk gaat graag met u aan tafel zitten om alles te bespreken. De dakkapellen worden niet door ons zelf vervaardigd maar door specialistische leveranciers. Door onze goede contacten met topleveranciers hoeft u zich geen zorgen te maken over of u wel de juiste kwaliteit krijgt. We luisteren aandachtig en denken met u mee voor een geschikte oplossing. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul het formulier op deze pagina in. Bij Glasservice Vrolijk kunt u tevens terecht voor onderhoud aan uw kozijnen.

Dakraam laten plaatsen door Glasservice Vrolijk

Een dakraam goed plaatsen vergt expertise. Gelukkig kunnen wij u daarmee helpen. Niet alleen kiest u bij ons een op maat gemaakt dakraam, we komen het vanzelfsprekend ook bij u installeren.

Serre-aanbouw

Buiten een dakkapel of een dakraam kunt u natuurlijk ook een serre laten plaatsen als verruiming van uw woning. Ook dit vraagt wat planning. Gelukkig hebben wij de connecties in huis om dit prima voor elkaar te krijgen. Vul het formulier in om contact op te nemen.

Onderhoud aan kozijnen

De professionals van Glasservice Vrolijk uit Soest staan ook voor u klaar voor al het klein en groot onderhoud aan uw kozijnen, dakkapellen, serres en meer. U kunt ons uiteraard bellen op het moment dat er een reparatie nodig is, maar vraag ons ook eens naar de mogelijkheden voor regulier onderhoud. Zo kunnen wij bijvoorbeeld standaard ieder jaar al uw kozijnen voor u controleren en benodigd onderhoud uitvoeren. Bel ons voor meer informatie of vraag hieronder een offerte aan.